Poštěstí se vrh „E“??

Update z 9.3.2021: Rozinka nás „oklamala“ krásně nasrstěnýma chlupama, štěňátka se tentokrát nekonala. Počkáme na další hárání:)

Mezi svátky jsme se s Rozinkou vypravili na námluvy opět na Vysočinu za Samíkem. Jedinkrát takto brzo za sebou, aby se štěňátka mohla, pokud se to povede, narodit na jaře a ne potom na zimu. Přeci jen na sluníčku a na trávě se jim pak dovádí líp než ve studeném blátě anebo celé dny v našem obýváku:) Mezitím jsme se poznali asi s osmi novými rodinami, které by si přáli nového pejska, tak bude tentokrát výběr i čekání náročnější. Někomu se poštěstí jinde a ostatní tak třeba nebudou muset čekat tak dlouhou. Uvidíme.

Každopádně Rozinka se začíná pomalu zakulacovat, tak se snad opět podaří na svět přivítat krásné chlupaté kuličky. Nějáké návrhy na jména od „E“?? 🙂

2 Replies to “Poštěstí se vrh „E“??”

  1. Zdravím, chci se zeptat zda je šance, že pak štěňátka budou k rezervaci nebo máte již teď více než dost zájemců?
    Jména pro fenečky navrhuji Eileen, Erin, Essi, Eira, Enora, Elita, Elsa, Euphoria, Elektra, Esmé, Elora, Elin a pro pejsky Eden, Elias, Eros, Ekko, Emmet, Edgar, Edmé, Egon, Elior, Elvis, Enzo, Ezra.

    To se mi líbí

    1. Dobrý den zpět. Ideálně zavolejte mojí ženě Kláře a domluvte se s ní. Zájemců je více, ale někteří samozřejmě shánějí i jinde.. ze všeho nejdůležitější jsou pro nás vzájemné sympatie. S novými chovateli často býváme dál v kontaktu. (Společná What’sAppová skupina, jednou roka třeba sraz anebo nějaká ta návštěva. Jsme vlastně taková jedna velká šeltí rodina:)

      To se mi líbí

Napsat komentář